Choose Language: BE / CZ / DE / DK / EN / ES / FI / FR / IT / NL / NO / PL / SE / TK

Switching for en helt ny æra inden for netværk.
Netværket. Intuitivt.

Virksomheder i dag har brug for et netværk, der konstant lærer. Konstant tilpasser sig. Konstant beskytter. Et netværk, der forstår den verden, det forbinder. Nogle switche er ikke beregnet til at håndtere de krav, nye sikkerhedstrusler, IoT og mobilitetsintegration kræver.

Cisco® netværk har flyttet data for 80 procent af internettet i de sidste tre årtier. Og vi flytter ikke kun data. Vi studerer det. Vi arbejder konstant for at forstå det. Vi anvender denne viden, når vi designer vores switche. Resultatet: den nye Cisco Catalyst®-serie af switche.

Cisco Catalyst 9300 Switches

Catalyst 9300-serien er den næste generation af branchens mest anvendte stabelbare switchingplatform. Disse netværksswitche, der er bygget for sikkerhed, IoT og skyen, danner grundlaget for Ciscos softwaredefinerede adgang.
  • Designet til IoT
  • Klar til Cloud
  • Optimeret til mobilitet
  • Servicer til proaktiv netværksadministration
  • Sammenlignelig pris og to gange hastigheden af lignende Catalyst 3850 switch

Placering af 9300 med eksisterende adgangsswitches

Cisco Catalyst 9300-serien udnytter styrkerne i Cisco Unified Access™ Data Plane (UADP) Application-Specific Integrated Circuit (ASIC). Med den nye UADP 2.0 leverer Catalyst 9300-serien dobbelt så stor ydelse som 3850-serien med sammenlignelig pris, mens den tilføjer en række nye funktioner og funktioner. Catalyst 9000-serien er også den første i rækken, der tilbyder mere fleksible betalingsmuligheder med nye abonnementsbaserede softwarelicenser, så kunderne kan købe de funktioner og muligheder, de har brug for.
cat9k_mig.png

Tal med kunderne om Catalyst 9300

agent.png
order.png
sales.png
download.png
Derfor er kunderne interesserede

  • Sikkerhed: Sikkerhedstrusler i udvikling er dynamiske og udbredte og skjult i krypteret trafik, med forskellige sikkerhedsbehov for hurtig spredning af enheder og brugere samt registrering af trusler.
  • Mobilitet: Kablede/trådløse installationer er en selvfølgelighed. Kundetæthed, båndbreddeskalering, konvergeret ledelse, avanceret sikkerhed, fleksible uplinks og POE er nødvendige for nye forretningsmiljøer.
  • IoT: Den eksponentielle vækst i IoT-enheder vil kræve samlet netværksstyring, øget automatisering og mere avanceret sikkerhed.
  • Cloud: Arbejdsmængder bevæger sig fra private til offentlige, så it-afdelingen kan gøre mere med mindre. Dette skaber et behov for SLA-ensartethed på tværs og kræver ny sikkerhed og adgangskontrol til skyen.

Få mere at vide

Kontakt dine lokale Tech Data Cisco eksperter i dag!