Choose Language: BE / CZ / DE / DK / EN / ES / FI / FR / IT / NL / NO / PL / SE / TK

Tästä alkaa täysin uusi tietoverkkojen aikakausi.
Verkko. Oivaltava.

Nykyajan liiketoiminnassa tarvitaan verkkoa, joka oppii jatkuvasti uutta. Sopeutuu jatkuvasti. Suojaa jatkuvasti. Verkko, joka ymmärtää maailmaa, johon se on yhteydessä. Kaikkia kytkimiä ei ole suunniteltu selviytymään uusista tietoturvauhkista, kehittyvästä esineiden Internetistä ja liikkuvuuden integroinnista.

Cisco®-verkot ovat siirtäneet 80 prosenttia Internetin tietoliikenteestä viimeisten kolmen vuosikymmenen ajan. Emme kuitenkaan vain siirrä tietoja. Omaksumme niitä. Pyrimme jatkuvasti ymmärtämään niitä. Sovellamme tätä osaamista, kun suunnittelemme kytkimiä. Tulos: uudet Cisco Catalyst® -sarjan kytkimet.

Cisco Catalyst 9300 -kytkimet

Catalyst 9300 -sarja on alan laajimmin käytettyjen pinottavien kytkinten uusin sukupolvi. Nämä tietoturvaa, liikkuvuutta, esineiden Internetiä ja pilveä varten valmistetut verkkokytkimet muodostavat Ciscon ohjelmistopohjaisen käytön perustan.
  • Suunniteltu esineiden Internetille
  • Valmius pilvipalveluihin
  • Optimoitu liikkuvuutta varten
  • Ennakoivan verkonhallinnan palvelut
  • Sama hinta ja kaksinkertainen nopeus verrattuna vastaavaan Catalyst 3850 -kytkimiin

Miten 9300:ta verrataan olemassa oleviin työryhmäkytkimiin

Cisco Catalyst 9300 -sarja hyödyntää Cisco Unified Access™ Data Plane (UADP) -tietotason sovelluskohtaisen integroidun piirin (ASIC) vahvuuksia. Uuden UADP 2.0 -version ansiosta Catalyst 9300 -sarja tarjoaa kaksinkertaisen suorituskyvyn ja saman hintatason verrattuna 3850-sarjaan, ja siihen on lisätty paljon uusia ominaisuuksia ja toimintoja. Catalyst 9300 -sarja tarjoaa ensimmäisten joukossa myös joustavia ostovaihtoehtoja uusilla tilauspohjaisilla ohjelmistolisensseillä, jolloin asiakas voi ostaa vain tarvitsemansa ominaisuudet ja toiminnot.
cat9k_mig.png

Kerro asiakkaillesi Catalyst 9300:sta

agent.png
order.png
sales.png
download.png
Tästä asiakkaasi on kiinnostunut

  • Tietoturva: Kehittyvät tietoturvauhkat ovat yhä dynaamisempia, läpäisevämpiä ja huomaamattomia salatussa tietoliikenteessä. Myös laitteita ja käyttäjiä on yhä enemmän, joten uhkien havaitsemiseen tarvitaan erilaisia tietoturvaratkaisuja.
  • Liikkuvuus: Sekä kiinteä että langaton käyttöönotto on mahdollinen. Asiakastiheys, kaistanleveyden skaalaus, yhdistetty hallinta, kehittynyt tietoturva, joustavat yhteydet ja PoE ovat välttämättömiä uusille liiketoimintaympäristöille.
  • Esineiden Internet: Esineiden Internetiä käyttävien laitteiden määrä kasvaa nopeasti, mikä edellyttää yhtenäistä verkonhallintaa, automaation lisäämistä ja kehittyneempää tietoturvaa.
  • Pilvi: Työmäärät siirtyvät yksityiseltä tasolta julkiselle, joten IT-tuki voi tehdä enemmän vähemmällä. Tämä luo tarpeen palvelutasosopimusten yhdenmukaisuudesta ja vaatii uutta tietoturvaa ja käytönvalvontaa pilvipalvelussa.

Lisätietoja

Ota yhteys paikallisiin Tech Data Cisco -asiantuntijoihin jo tänään!

  • +358405432159