Choose Language: BE / CZ / DE / DK / EN / ES / FI / FR / IT / NL / NO / PL / SE / TK

Switcher for en helt ny nettverksepoke.
Nettverket. Intuitivt.

Bedrifter trenger i dag et nettverk som hele tiden lærer. Som hele tiden tilpasser seg. Som hele tiden beskytter. Et nettverk som forstår verdenen den kobler sammen. Enkelte switcher er ikke laget for å håndtere kravene til nye sikkerhetstrusler, IoT i stadig utvikling og mobilitetsintegrering. 

Cisco®-nettverk har flyttet data for 80 prosent av Internett de siste tre tiårene. Og vi flytter ikke bare data. Vi studerer det. Vi arbeider kontinuerlig for å forstå det. Vi bruker denne kunnskapen når vi designer switchene våre. Resultatet: de nye switchene i Cisco Catalyst®-serien.

Switcher i Cisco Catalyst 9300-serien

Catalyst 9300-serien er den neste generasjon av bransjens mest brukte stackbare switchingplattform. Disse nettverkssvitswitchene er bygd for sikkerhet, IoT og nettskyen og danner grunnlaget for Cisco’s Software-Defined Access.
  • Utformet for Internet of Things
  • Nettskykompatibel
  • Optimert for mobilitet
  • Tjenester for proaktiv nettverksadministrasjon
  • Lik pris og dobbelt så høy hastighet som en sammenlignbar Catalyst 3850-svitsj

Slik plasserer du 9300 sammen med eksisterende tilgangssvitsjer

Cisco Catalyst 9300-serien utnytter styrkene til den integrerte kretsen (ASIC) for Ciscos Unified Access™-dataplan (UADP). Ved hjelp av den nye UADP 2.0 har Catalyst 9300-serien dobbelt så stor ytelse som 3850-serien med sammenlignbare priser, og i tillegg har den en rekke nye funksjoner. Catalyst 9000-serien er også den første i rekken som tilbyr mer fleksible kjøpsalternativer med nye abonnementsbaserte programvarelisenser, slik at kundene kan kjøpe de funksjonene og egenskapene de trenger.
cat9k_mig.png

Fortell kundene om Catalyst 9300

agent.png
order.png
sales.png
download.png
Hvorfor kunden bryr seg
  • Sikkerhet: Sikkerhetstrusler i stadig utvikling er dynamiske, gjennomgripende og skjult i kryptert trafikk, og de krever ulike sikkerhetsbehov for en rekke ulike enheter og brukere samt trusseldetektering.
  • Mobilitet: Kabelbasert/trådløs distribusjon er nå standard. Klienttetthet, båndbreddeskalering, konvergert administrasjon, avansert sikkerhet, fleksibel oppkobling og POE er helt nødvendig for nye forretningsmiljøer.
  • IoT: Den eksponentielle veksten av IoT-enheter krever enhetlig nettverkskontroll, mer automatisering og mer avansert sikkerhet.
  • Nettsky: Arbeidsmengder beveger seg fra privat til offentlig slik at IT kan gjøre mer med mindre. Dette skaper et behov for serviceavtalesamsvar på tvers av skyen og krever ny sikkerhets- og tilgangskontroll for skyen.

Finn ut mer

Kontakt dine lokale Tech Data Cisco-eksperter i dag!

  • 22 89 70 00