Choose Language: BE / CZ / DE / DK / EN / ES / FI / FR / IT / NL / NO / PL / SE / TK

Switchning för en helt ny era inom nätverk.
Nätverket. Intuitivt.

Dagens företag behöver ett nätverk som ständigt utvecklas. Ständigt anpassar sig. Ständigt skyddar. Ett nätverk som förstår sig på världen det sammanför. Vissa switchar är inte utformade för att hantera kraven i nya säkerhetshot, IoT som ständigt utvecklas och mobilitetsintegrering.

Ciscos® nätverk har överfört data för 80 procent av internet under de senaste trettio åren. Och vi överför inte bara datan. Vi undersöker den. Vi arbetar ständigt för att förstå den. Vi tillämpar denna kunskap när vi utformar våra switchar. Resultatet: Ciscos nya Catalyst®-serie med switchar.

Cisco Catalyst 9300-switchar


Catalyst 9300-serien är nästa generation av den stacknigsbara switchplattform som används mest i branschen. Dessa nätverksswitchar är utformade för säkerhet, IoT och molnet och utgör grunden för Ciscos Software-Defined access.
  • Designad för Internet of Things
  • Redo för molnet
  • Optimerad för mobilitet
  • Tjänster för proaktiv nätverkshantering
  • Liknande pris och dubbelt så snabb som en jämförbar Catalyst 3850-switch

Så ska 9300 placeras med befintliga access switchar

Ciscos Catalyst 9300-serie bygger vidare på styrkorna i den applikationsspecifika integrerade kretsen (ASIC) i dataplanen Cisco Unified Access™ (UADP). Med den nya UADP 2.0 tillhandahåller Catalyst 9300-serien dubbelt så hög prestanda som 3850-serien, till ett jämförbart pris och med en rad nya funktioner. Catalyst 9000-serien är även den första som erbjuder mer flexibla inköpsalternativ, med nya, prenumerationsbaserade programvarulicenser, vilket låter kunden köpa de funktioner och möjligheter som de behöver.
cat9k_mig.png

Prata med dina kunder om Catalyst 9300

agent.png
order.png
sales.png
download.png
Varför kunden bryr sig
  • Säkerhet: Framväxande säkerhetshot blir dynamiska och genomträngande och döljs i krypterad trafik, med olika säkerhetsbehov för spridning till enheter och användare samt detektering av hot.
  • Mobilitet: Trådbunden/trådlös implementering är en självklarhet. Kundtäthet, anpassning av bandbredd, samlad hantering, avancerad säkerhet, flexibla överordnade länkar och POE är måsten för nya företagsmiljöer.
  • IoT: Den exponentiella tillväxten av IoT-enheter kräver enhetlig nätverkskontroll, mer automatisering och mer avancerad säkerhet.
  • Moln: Arbetsbelastningar går från att vara privata till offentliga, så IT kan åstadkomma mer med mindre. Detta leder till ett behov av SLA-enhetlighet och kräver nya säkerhets- och åtkomstkontroller för molnet.

Ta reda på mer

Kontakta dina lokala Tech Data Cisco-experter idag!